Usein kysyttyä

Suunnittelijan valinta ?

 • Kysymys: Kuinka valitsen oikean sisustussuunnitelijan sisustumaan kotini? –Vastaus: Suosittelemme tutustumaan eri sisustussuunnittelijoidemme töihin ja tekemään valintanne niiden perusteella.
 • Kysymys: Onko sisustussuunnittelu kallista ? Miten hinta muodostuu? –Vastaus: Hinnoittelemme työmme aina asiakkaan budjetin ja työn tarpeen mukaan.  Hinta muodostuu käytetyistä tunneista ja sovitusta budjetista, sovituista työalueista.

Maksaminen ?

 • Kysymys: Täytyykö maksu maksaa ennen työtä ? Missä vaiheessa maksu suoritetaan.-Vastaus: Maksu sovitaan asiakkaan kanssa projektikohtaisesti. Yleinen käytäntö kuitenkin on se, että suunnittelusta maksetaan 50% sopimuksen synnyttä ja 50% työn valmistuttua.

3D piirtäminen maksetaan aina sopimuksen synnyttyä.

 

Myyntistailaus ja stailaus ?

 • Kysymys: MITÄ eroa on myyntistailauksella ja stailauksella? – Vastaus: MYYNTISTAILAUS ja STAILAUS tehdään silloin, kuin myytävä kohde tarvitsee myynnin edistämiseksi joko mittasuhteiden tuomista tilaan tai myynnillisesti edistävää sisustamista, pientä pintaremonttia.
 • MYYNTISTAILAUS tehdään yleensä tyhjään asuntoon, jonne huonekaluilla annetaan tilalle mittasuhteet ja tai tarkoitus. Tällöin käytetään kaksi2 omia kalusteita ja tekstiileitä tai vaihtoehtoisesti vuokrataan design kalusteet Indecorialta asiakkasystävälliseen hintaan.
 • STAILAUS tehdään yleensä kalustettuun asuntoon. Myytävät tilat yleensä karsitaan turhasta tavarasta ja huonekaluista pois. Ehkäpä kalusteet järjestellään uudelleen ja lisätään myynnillisesti houkuttelivia tuotteita tuottamaan yhtenäistä harmoonista kokonaisuutta tai mielihyvää.
 •  Kysymys: Tarvitaanko myyntistailaukseen omat huonekalut ? –Vastaus: EI tarvita, meiltä kaksi2 löytyy omat huonekalut käyttöösi edulliseen vuokrahintaan. Omia huonekaluja voidaan käyttää osana stailausta.

DESIGN huonekalut vuokraamme yhteistyökumppaniltamme INDERCORIAlta.

 • Kysymys: Voiko stailauksessa käytettyjä huonekaluja ja tekstiilejä ostaa stailauksen loputtua? –Vastaus: Kyllä voi. Asiakas voi ostaa täysin kalustetun asunnon tai osan kalusteista edulliseen hintaan. Yksittäisiä sisustustuotteita myydään yleensä paljon jo näytöillä. Myös kaksi2 putiikista voi ostaa stailauksissa ja kuvauksissa käytettyjä tuotteita edullisseen hintaan.

Uudisrakentaja ja suunnittelija ?

 • Kysymys: Missä vaiheessa uudisrakentaja ottaa yhteyttä suunnittelijaan ? – Vastaus: Sisustussuunnittelija voi olla mukana jo ensinmäisellä tapaamisella arkkitehdin kanssa. Arkkitehti piirtää asiakkaan toiveiden mukaiset tilat, sisustussuunnittelija ottaa huomioon tilan tarpeen ja sen toimivuuden jo suunnitteluvaiheessa. Suunittelijan voi ottaa projektiin mukaan missä vaiheessa vain riippuen suunnittelijan tarpeesta.

 

Remontoija ja suunnittelija ?

 • Kysymys: Mitä hyötyä remontoijalle on sisustussuunnittelijasta ? –Vastaus: Remonttia, laajennusta, kodin tilojen muuttamista yms. sisustussuunnittelija näkee tilan ulkopuolisin silmin ja voi ehdottaa jotain sellaista ratkaisua mitä itse ei ole tullut ajatelleeksi. Värien, tapettien, tekstiilien ja pintamateriaalian valinta saattaa joskus hämmentää runsaudellaan, silloin sisustussuunnittelija on apuna valitsemassa juuri oikeat tuotteet ja värit oikeisiin tiloihin. Suunnittelijat saavat myös hyviä alennuksia eri tuotteista, joten nekin on hyvä hyödyntää.

Valaistussuunnitelmasta ?

 • Kysymys: Milloin valaistussuunnitelma kannattaa tehdä uudiskohteessa? – Vastaus: Valaistussuunnitelma kannattaa tehdä jo ennen sähkösuunnitelmaa. Niin kaukauselta kuin tilan valaistus tuntuukin rakennusprojektin alussa, niin se 0n oikeastaan yksi tärkeimpiä asioita koko projektissa lopputulosta ajatellen. Kunnon valaistussuunnitelmaan ja  valaistukseen kannattaa investoida.
 • Kysymys: Entäs remonttikohteen valaistussuunnitelma, kun sähköt ovat rajalliset….  –Vastaus: Remonttikohteessa varsinkin on valaistussuunnitelmalla iso osa. Valaistussuunitelma voidaan tehdä yhdessä sähkösuunnittelijan kanssa, jolloin vältytään turhilta muutoksilta. Remonttikohteessa valaistussuunnitelmalla säästetään turhat kustannukset ja saadaan tilaan toimivampi valaistus.

 

kuviotela 20130408_165343 suunnittelua

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s