Asiakkaiden sanomana

 • ”Olette varmasti sisutusalan huippua. Olimme myymässä kaupungin keskustasta kaksiota, jonka ilme kaipasi päivitystä. Kaksi2 tuli apuun ja nyt asunto on myyty heti ensimmäiselle näytöllä ja pyydettyyn hintaan.”

– Hurmeen pariskunta.

 

 • ” Kiitos ihanasta uudesta keittiöstä, nyt vanha mummelikin pystyy toimimaan helposti uudessa keittiössä ! kehoitan kaikkia ikäihmisiä uusimaan keittiön itselleen sopivaksi.”

– Heini Vihdistä.

 

 • ”Joulupukkikin kiitteli korvatunturille lähtiesään hienosta joulupukin kaupunki-asunnostaan Joulumaailma HELSINKI 2013 tapahtumassa.”-Zelante, tapahtumajärjestäjä, joulumaailma 2013

 

 • ”Kiitti likat hienosta MYYNTISTAILAUKSESTA haastavaan kohteeseen. Kaupaksi meni parin näytän jälkeen !”

-Arvoasunnot, Kaisian tiimi.

 

 • ”Kylläpä saatiin kivoilla muutoksilla vanhan pankin tilat hyötykäyttöön monitoimitilaksi työväenopistolle.”

-Espoon kaupunki, Olarin toimipiste.

 

 • ”Ei ihan mennyt aikataulut nappiin….kiitos kuitenkin, lopputolus palkitsee viivytykset.”

-Perhe Espoosta

 

 • ”Mulla Suomen hienoin KOTI !”

– J. Pikkarainen, aurinkolahti, Helsinki.

 

”Käytimme ammattilaisia Kaksi2 tiimiä ja säästimme remonttikuluissa perheen lomamatkan verran ! KIITOS teille koko porukalle !”

– Kososen perhe vantaalta.

 

 • ”Kuinka sattuikaan, että Kaksi2 suunittelijalla on mökki samalla paikkakunnalla meidän mökki projektin kanssa. Olipa kiva ja tehokas projekti, kun suunittelija kokoajan tavoitettavissa ”

– Sjömann, Bromarv.

 

”No eipä tehnyt mieli enään muuttaa omasta kodistaan, kun kaksi2 kävi pyörähtämässä ja päivittämässä tilat uudelleen käyttöön, kiitos jäi myyntirumba toistaiseksi. Kuinka se kulahtanut koti voikin tuntua niin erilaiselta muutoksen jälkeen….ja pyykkikonekkin löysi paikkansa pois eteisestä ! ”

-Sari ja Timppa.

 

 • BETONIA, ihanaa betonia ! kaikki paikat nyt kyllästetty sisustusbetonilla ja hyvältä näyttää. Kaikki projektissa tuntui menevän jossain vaihetta pieleen ja remontin lopusta ei ollut tietoakaan…suurin syy meidän päättämättömyys ja lisätyöt. ONNEKSI, kiitos, Kaksi2 tiimillä näyttää pinnaa ja joustavuutta olevan. Lopputulos odotettua parempi. (Satu hyvä, että pidit pääsi etkä päästänyt minua säätämään).

– Perhe Kraft, Espoo.

 

 • IHANA putiikki ja Kaffela , poikkesimme päiväkävelyllä sisään ja joimme ihanat cappuccinot ja maistelimme foccacia leipää, sekä mudcakea !

 

 • Kuulimme uudesta Kaffelasta iivisniemessä ja kävimme tutustumassa. Pidämme kuukausipalaverimme jo kolmatta kertaa ihanan kotoisessa ympäristössä nauttien hyviä herkkuja. Samalla lueskellaan uusimmat sisustuslehdet 😉 Onpa kiva vaihtelu työympäristöön !

– kaksi työntekijää SKT:stä

 

 • H Y V Ä T salaatit ja ne saa jopa mukaan !!

– Ohikulkija

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s